Renovatie

Renovatie van uw dak, dakkapel of nieuwe gevelbekleding.

Wanneer u overweegt om uw dak, dakkapel of gevel opnieuw te bekleden, is het goed u te oriënteren op wat er zoal mogelijk is. De mogelijkheden zijn namelijk vaak zeer uitgebreid en daarom komen we graag vrijblijvend bij u langs om samen te bekijken wat voor uw situatie de beste oplossing is.

We komen altijd zo snel mogelijk een inspectie uitvoeren. Heeft u een keuze gemaakt, dan kunnen we de renovatie inplannen. Gebruikelijk kunnen we deze renovatie binnen 4 á 5 weken opstarten.

Reparatie nodig na stormschade? Met onze 24uurs service kunnen we snel schakelen.

aluminium-gevelbekleding-woonhuis
renovatie gevelbekleding
vervangen-van-lichtstraten
vervangen van lichtstraten

Vervangen van dakbedekking

De levensduur van bitumen dakbedekking gaat normaal gesproken wel zo’n 25 tot 30 jaar mee. Maar uiteindelijk zult u deze dakbedekking toch een keer moeten laten vervangen.

Vervangen of overlagen?

Om te kunnen bepalen of de dakbedekking moet worden vervangen, of dat er volstaan kan worden met overlagen, voeren we eerst een inspectie uit. Een van onze medewerkers komt bij u langs om de situatie ter plaatse op te nemen en met u te bespreken.

Om de conditie van de dakbedekking goed te kunnen bepalen, maken we soms een insnijding om beter te kunnen bekijken hoe de dakbedekking er aan toe is. Is de conditie nog redelijk, dan is overlagen een optie. We brengen dan een nieuwe laag over de oude dakbedekking aan. Is de oude dakbedekking in slechte conditie, dan adviseren we om alles te vervangen.

Vervanging door bitumen , epdm- kunstof of PVC?

EPDM wordt tegenwoordig veel gebruikt. Het is een soort rubber dat aangebracht kan worden zonder open vuur te hoeven gebruiken. Nadeel van EPDM : De verwerking is afhankelijker van de weersomstandigheden zoals temperatuur en luchtvochtigheid.

PVC is een ander product dat veel wordt toegepast. PVC is relatief goedkoop, sterk materiaal en recycleerbaar. Nadeel van PVC is dat het minder flexibel wordt naar gelang het materiaal ouder wordt. en PVC is niet te verwerken op oude dakbedekking.

BITUMEN is nog steeds een veelgebruikt middel. Het is goedkoper dan EPDM en kan ook verwerkt worden bij lage temperaturen en hoge luchtvochtigheid. Nadeel van BITUMEN: De verwerking is altijd met open vuur. Sommige verzekeringsmaatschappijen stellen hieraan eisen.

overlagen-dak-na-stormschade-Tilburg
overlaging na stormschade
bitumen-dakbedekking-waalwijk-met-leislag
bitumen dakbedekking met leislag

Vervangen van gevelbekleding

Uw dakkapel of gevelbekleding renoveren met zink of aluminium?

Zink en aluminium zijn zeer duurzame en gemakkelijk te onderhouden materialen. Ze hebben een strakke en tijdloze uitstraling en zijn leverbaar in diverse kleuren.

We vertellen u graag over de mogelijkheden.

Renovatie van goten, nokken en schoorstenen

Onze specialiteit is met name de renovatie en vervanging van zinken goten.

Renovatie van nokken en schoorstenen gebeurt vaak in samenwerking met een aannemer.

zink-noir-bekleding-dakkapel
zink-noir bekleding dakkapel
zinken-gevelbekleding-opbouw
zinken gevelbekleding opbouw

Renovatie en isolatie

Een matige isolatie van uw huidige dak? Grijp tijdens de renovatie de gelegenheid aan om uw pand goed te isoleren. Het verbetert aanzienlijk uw wooncomfort en bespaart in de energiekosten.

10 jaar Garantie

King Dakbedekkingen maakt uitsluitend gebruik van A-merk materialen. Onze medewerkers zijn deskundig. U krijgt van ons dus standaard 10 jaar garantie op alle werken. Het garantiecertificaat en de garantievoorwaarden worden u met de factuur toegestuurd

King Dakbedekkingen is sinds 2008 aangesloten bij brancheorganisatie VEBIDAK en werkt onder licentie van Firestone.

VEBIDAK stelt strenge eisen aan de selectie van de Erkende Dakdekkers. Deze bedrijven worden zorgvuldig geselecteerd op criteria zoals financiële betrouwbaarheid, kwaliteitseisen (ISO 9000 en VCA zijn sterke pluspunten), referentieprojecten, imago en dergelijke.

Na een grondige theoretische en praktische opleiding en na een geslaagde proef volgt de erkenning. Jaarlijkse herhalingscursussen en de jaarlijkse evaluatie van de gerealiseerde projecten zorgen ervoor dat u verzekerd bent van uitstekend vakwerk.

logo Vebidak
logo Firestone

Meer informatie

We informeren u graag over de mogelijkheden om uw dak- of gevelbekleding weer helemaal up-to-date te maken.

zinken-gevelbekleding-opbouw

Meer renovatiewerken bekijken?

Bekijk eerdere projecten renovatie