Onderhoud

Kleine lekkages repareren

Soms krijgt u kleine lekkages aan uw woning terwijl de dakbedekkingsmaterialen nog niet zo oud zijn. Gemiddeld gaat dakbedekking ongeveer 25 tot 30 jaar mee. In dat geval kunnen we de lekkage betrekkelijk eenvoudig repareren door een gedeelte van de dakbedekking te vervangen of te overlagen.

Waar nodig, proberen we de lekkage binnen 24 uur te repareren. De gemiddelde tijd die we nodig hebben om uw dak weer in orde te maken is 2 uur.

Schoorstenen en nokken van uw dak

Ook ontstaan vaak lekkages doordat de nokken van uw dak of schoorsteen afdichting niet helemaal goed meer sluiten. Ook deze reparaties kunnen we uitvoeren. Afhankelijk van de bereikbaarheid of complexiteit zal dat in samenwerking met een aannemer zijn.

vervangen-gootje-achter-schoorsteen
vervangen gootje achter schoorsteen
dakreparatie-vervangen-hemelwateruitloop
dakreparatie vervangen hemelwateruitloop

Onderhoud voorkomt problemen…


Ter voorkoming van lekkage adviseren wij u het dak regelmatig (bijvoorbeeld 2 x per jaar) schoon te vegen. Met name de bladeren die op het dak vallen tasten het dak aan. Natuurlijk kunt u bij ons ook een onderhoudscontract afsluiten. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

herfstblad uit de goot halen

Het comfort van isolatie

Al eens overwogen om uw (platte) dak te laten isoleren? Misschien is de dakbedekking nog wel niet helemaal aan vervanging toe en kan het nog wat jaartjes mee. Maar als u er toch onderhoud aan laat doen, kan het interessant zijn om ook isolatie toe te voegen. De warmte blijft beter binnen én u heeft minder energiekosten. We informeren u graag over de mogelijkheden!

zinken-dak-incl.-isolatie
zinken dak incl. isolatie

10 jaar Garantie

King Dakbedekkingen maakt uitsluitend gebruik van A-merk materialen. Onze medewerkers zijn deskundig. U krijgt van ons dus standaard 10 jaar garantie op alle werken. Het garantiecertificaat en de garantievoorwaarden worden u met de factuur toegestuurd

King Dakbedekkingen is sinds 2008 aangesloten bij brancheorganisatie VEBIDAK en werkt onder licentie van Firestone.

VEBIDAK stelt strenge eisen aan de selectie van de Erkende Dakdekkers. Deze bedrijven worden zorgvuldig geselecteerd op criteria zoals financiële betrouwbaarheid, kwaliteitseisen (ISO 9000 en VCA zijn sterke pluspunten), referentieprojecten, imago en dergelijke.

Na een grondige theoretische en praktische opleiding en na een geslaagde proef volgt de erkenning. Jaarlijkse herhalingscursussen en de jaarlijkse evaluatie van de gerealiseerde projecten zorgen ervoor dat u verzekerd bent van uitstekend vakwerk.

dakreparatie-vervangen-hemelwateruitloop

Meer onderhouds-projecten bekijken?

eerdere onderhoudsprojecten